logo

FundFactory trapt af

FundFactory trapt af

Software voor goede doelen richt zich in Nederland op grotere stichtingen. Met systemen die voorzien worden van alle toeters en bellen om aan de veeleisende vraag te voldoen.

In de Verenigde Staten zie je ook veel ‘mid market’ systemen. Die onderscheiden zich door toegespitste functionaliteit waarmee je snel zelf aan de slag kunt.

En dat is precies wat kleine goede doelen willen. Zelfredzaam en met een praktische instelling zoeken ze een oplossing die daarbij past.

Met de komst van cloud software kan hier makkelijker op worden ingespeeld. Alleen inloggegevens en een internetverbinding scheiden je van je donateursdatabase. Inrichting en ondersteuning kunnen efficiënt op afstand worden ingevuld.

De omvang van de markt in de VS biedt genoeg ruimte voor dit soort systemen. Maar zou je hetzelfde ook kunnen bereiken aan deze kant van de oceaan?

Wij dachten van wel en begonnen in 2017 met FundFactory.

2018 trappen we af we met een dubbele livegang! Daarmee doorliepen we het hele ontwikkeltraject binnen één jaar.

Hoe we dat voor elkaar kregen? Het geheim zit hem in 20 jaar kennis van goede doelen software én Betty Blocks.

Betty Blocks is een ontwikkelplatform van Nederlandse bodem, vorig jaar door IT onderzoeksburean Gartner erkend als één van de beste ter wereld. Betty Blocks beloofde ons dat we zonder te programmeren (no code) een applicatie konden ontwikkelen. Te gebruiken op elk apparaat (100% cloud), zonder gedoe met het updaten van de software (zero deployment) en binnen een super veilig platform (ISO27001 gecertificeerd).

 

Hans de Groot
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.