logo

Gratis starten met FundFactory

Gratis starten met FundFactory

Voor een goed doel zijn er allerlei manieren om fondsen te werven. Je kunt een beroep doen op vermogensfondsen of de sponsorpot van bedrijven, aan de slag gaan met social media marketing, actieplatforms, Facebook causes, media campagnes, e-mail-marketing, noem maar op.

Een andere optie is database marketing, waarbij je gebruik maakt van gegevens uit een database voor het benaderen van je achterban. Uiteraard moet je hier een database voor opbouwen.

Een voor fondsenwerving geschikt CRM systeem is dan de oplossing. Maar als je net bent gestart beschik je meestal niet over de middelen om zo’n systeem aan te schaffen.

Je kunt uiteraard beginnen met een Excelbestand of een CRM systeem met een gratis versie, zoals Zoho CRM. Maar typische functies voor fondsenwerving vindt je daarin niet terug.

Bij FundFactory vinden we, dat ook de kleinste fondsenwervende initiatieven moeten kunnen beschikken over een eigen donateursdatabase. Daarom bieden we vanaf nu de mogelijkheid om te starten met een gratis account. Op fundfactory.nl kun je die zelf aanmaken.

De gratis versie bevat de volledige functionaliteit, maar is gelimiteerd tot 1 jaar gebruik en 250 personen. En je moet een bij de Kamer van Koophandel bestaande stichting zijn. Na het eerste jaar of als je achterban groeit, kun je overstappen op één van de betaalde abonnementen.

Hans de Groot
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website