logo

FundFactory update – Mei 2018

FundFactory update – Mei 2018

Vanuit FundFactory maak je nieuwe e-mailberichten aan in je eigen e-mailprogramma, zoals Outlook, Apple mail of het mailprogramma op je telefoon of tablet.

E-mail versturen via je eigen e-mailprogramma

In de detailkaarten van Personen, Communicatiekanalen (e-mail), Toezeggingen en Acties bevindt zich een knop ‘Nieuwe e-mail’:

Met deze knoppen opent je eigen e-mailprogramma een nieuw bericht, met het e-mailadres uit FundFactory als geadresseerde.

E-mail archiveren in FundFactory

Bij het versturen van e-mail, zoals hierboven genoemd, plaatst FundFactory het mailadres save@fundfactory.nl als BCC in het bericht.
Via deze BCC ontvangt ook FundFactory een exemplaar van het bericht. Hiermee worden de berichten automatisch als correspondentie opgeslagen bij de juiste persoon (de geadresseerde). Dus ondanks dat je de berichten aanmaakt in je eigen e-mailprogramma, worden ze wel gewoon in FundFactory bewaard.

FundFactory en e-mail in je eigen e-mailprogramma

Als een e-mail vanuit een toezegging of actie wordt aangemaakt, dan wordt door FundFactory een referentiecode in de onderwerpregel geplaatst. Zolang deze code met het bericht wordt meegestuurd, dan zorgt dit er voor, dat het bericht ook bij de toezegging of actie gearchiveerd wordt.

Hans de Groot
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website