logo

Gebruik ons CRM, ons actieplatform of allebei

FundFactory is een online platform waarmee je zonder implementatiekosten direct kunt starten.

Bepaal je maandbedrag.

  • De omvang wordt voor het CRM bepaald door het aantal personen in je bestand. Je kunt je bestand altijd opschonen: gearchiveerde personen tellen niet mee.
  • Het actieplatform heeft een vast maandbedrag, ongeacht het bedrag aan donaties dat je ophaalt.

Je kunt FundFactory CRM of het actieplatform een maand gratis uitproberen.

Maak een account aan

FundFactory is zó eenvoudig te gebruiken, dat je zelfstandig en snel aan de slag kunt. Maar wil je niet zelfstandig aan de slag? Check hieronder de workshop- en trainingsopties.

City picture via LoremPixel

Bereken je tarief

Aantal relaties in je bestand 500
 

  /maand
exclusief BTW, betaling per jaar

Opties en dienstverlening

Online workshop actieplatform

Samen richten we je actieplatform in en zetten die op je website. € 500,00.

Training

We bieden trainingen op locatie of via het web. Ook voor ‘on the job’ begeleiding voor specifieke zaken als het maken van selecties of het gebruik van MailChimp? Wij staan er klaar voor!

Gegevensconversie en implementatietrajecten

Beschik je over een bestaande database? We helpen graag bij een vloeiende overstap met gegevensconversie en implementatiebegeleiding op maat. We maken graag een afspraak om een en ander te bespreken.

Service level Agreement

Vaste afspraken rondom de afhandeling van calamiteiten. De kosten bedragen 20% van het geldende abonnementstarief met een minimum van € 95,00 per maand.

API

Toegang tot de database via de Application Programming Interface. Vraag gegevens op uit de database en schrijf gegevens weg naar de database. De kosten bedragen 10% van het geldende abonnementstarief met een minimum van € 35,00 per maand (€ 42,35 incl. btw).

MailChimp

Voor het koppelen van een Mailchimp account rekenen wij € 250,00 (€ 302,50 incl. btw). Hiervoor installeren en testen we ook de MailChimp koppeling en lezen een eventueel bestaande Mailchimp audience in FundFactory in. De kosten van een Mailchimp account zijn niet inbegrepen. Mailchimp heeft een gratis abonnementsvorm tot 2.000 mailadressen.

Mollie

Voor het opzetten van een Mollie account rekenen wij € 250,00 (€ 302,50 incl. btw). Hiervoor plaatsen we ook het donatieformulier op je website en testen deze. Specifieke webformulieren en integratie daarvan op aanvraag. De kosten bij gebruik van Mollie zijn niet inbegrepen. Mollie rekent echter geen vaste maandkosten aan non profits, alleen een bedrag per betaaltransactie.

Custom acties

Een actie in FundFactory is een procedure die elke dag bijvoorbeeld bepaalde e-mailtjes verstuurd, wijzigingen in de database doorvoert of de integratie verzorgt met een web service. Heeft je organisatie processen die met een actie ondersteund kunnen worden? Vraag naar de mogelijkheden.

Portaalfunctie (‘mijn’ omgeving)

FundFactory beschikt over de mogelijkheid om de personen in je database te laten inloggen in een klantportaal. We gebruiken die optie bijvoorbeeld voor het faciliteren van een actieplatform. Vraag naar de mogelijkheden.

Eerst zien, dan geloven? Een vrijblijvende demo is altijd mogelijk.